fbpx

REF STOCKHOLM VEGAN HAARVERZORGING

REF  100% vegan haarverzorging

* Nieuw * Sinds kort hebben we REF.  Een Zweeds merk met een eigentijdse en complete vegan haarverzorgings- en stylingslijn voor de professionele haarstylist. REF gebruikt in lijn met hun filosofie enkel ingrediënten die 100% veganistisch zijn.  Alle producten zijn sulfaat vrij en bevatten geen parabenen dus goed voor jou én het milieu. Hoe fijn klinkt dat?

We geloven in Natural Beauty door Zweedse standaarden die overal toegankelijk zijn voor iedereen. Het zit in eenvoudduurzaamheid en zeer goede kwaliteit in zowel het gebruik als in de uitstraling.

REF Stockholm vegan haarververzorging

REF  100% vegan haarverzorging

* Nieuw * Sinds kort hebben we REF.  Een Zweeds merk met een eigentijdse en complete vegan haarverzorgings- en stylingslijn voor de professionele haarstylist. REF gebruikt in lijn met hun filosofie enkel ingrediënten die 100% veganistisch zijn.  Alle producten zijn sulfaat vrij en bevatten geen parabenen. Hoe fijn klinkt dat?

We geloven in Natural Beauty door Zweedse standaarden die overal toegankelijk zijn voor iedereen. Het zit in eenvoudduurzaamheid en zeer goede kwaliteit in zowel het gebruik als in de uitstraling.

Vegan haarverzorging én troepvrijREF vegan haarproducten kapper apeldoorn

De vegan haarproducten van REF Stockholm bevatten alleen maar natuurlijke ingrediënten. Natuurlijke ingrediënten en 100% veganistisch.  Daar worden we heel blij van. De basis van alle haarproducten van REF is quinoa proteïnen.  Quinoa proteïnen hebben een groot antioxiderend vermogen en kalmeren haar en hoofdhuid.

duurzaam dullers kappers

Duurzaam 1 REF partner = 2 bomen

Nu wij, als Dullers kappers, REF partner zijn geworden gebeurt er nog meer moois! Er worden namelijk 2 bomen geplant. Eén boom in Nederland en één in de tropen of een ontwikkelingsland. Dit doet REF in samenwerking met Trees for all. Zij hanteren het 1,2, Tree principe, voor iedere REF partner twee nieuwe bomen. Door bomen te planten helpen we de boeren door ze een perspectief voor de toekomst te bieden. Zo dragen we bij aan een groenere en gezondere wereld van morgen.’

Het is een kwestie van bewust handelen. Dat je weet dat je bepaalde dingen moet vermijden en dat je bepaalde dingen in je kunt veranderen voor een duurzame lifestyle.

See you @dullers

Dullers kappers
Tel: 055 521 39 63
Roggestraat 150
7311 CE Apeldoorn

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09.00 – 17.30 uur
Woensdag 09.00 – 17.30 uur
Donderdag 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag 09.00 – 13.30 uur
Zondag gesloten
onafhankelijke salon reviews

65 reviews 9,6
schrijf een review

Route
Je vindt Dullers kappers in het centrum van Apeldoorn. Tegenover Dullers is een overdekte Q-park garage.