fbpx

Kevin Murphy Session Salon

Wat is een KEVIN.MURPHY SESSION SALON?

Onze hairstylisten hebben het SESSION.SALON PROGRAM doorlopen. Dit programma leidt de hairstylisten op tot brandspecialist en de salon tot Session.Salon. Al onze hairstylisten zijn dus brandspecialist. Het Session.Salon program bestaat uit een vierdaags programma. Na het Session.Salon program weet je alle ins and outs van de producten van KEVIN. MURPHY, zijn je communicatie skills verbeterd en heb je heel veel styling technieken weten toe te passen.

FROM OUR START IN 2004 WE DECIDED TO BE FOREVER PARABEN & SULPHATE FREE!

Kevin Murphy Session Salon

Wat is een KEVIN.MURPHY SESSION SALON?

Onze hairstylisten hebben het SESSION.SALON PROGRAM doorlopen. Dit programma leidt de hairstylisten op tot brandspecialist en de salon tot Session.Salon. Als onze hairstylisten zijn dus brandspecialist. Het Session.Salon Program bestaat uit een vierdaags programma. Na het Session.Salon Program weet je alle ins and outs van de producten van KEVIN.MURPHY, zijn je communicatie skills verbeterd en heb je heel veel styling technieken weten toe te passen.

FROM OUR START IN 2004 WE DECIDED TO BE FOREVER PARABEN & SULPHATE FREE!

KEVIN MURPHY haarproducten

KEVIN.MURPHY staat voor fashion, performance based products, eco friendly en cruelty free.

De uitgebreide productlijn bestaat uit shampoos, conditioners, treatments, styling en finishing haarproducten met de beste ingrediënten uit de natuur. Alle haarproducten zijn volledig afgestemd op een specifiek haartype. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. Bovendien zijn alle haarproducten van KEVIN.MURHY, dierproefvrij, parabeen- en sulfaatvrij!

Natuurlijk en voor elk haartype

De natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën zorgen voor de ultieme behandeling van jouw haar en hoofdhuid. De KEVIN.MURPHY lijn is gebaseerd op skin-care technologie, want ook voor jouw haar moet je goed zorgen. Je haar wordt gevoed en verzorgd zonder dat het zwaarder wordt. Dit komt door de gewichtloze werking van de producten op het haar. Deze werking voorkomt dat je haar slap wordt en maakt het tegelijk makkelijk handelbaar. Alle KEVIN.MURPHY producten zijn geschikt voor gekleurd haar en elke combinatie van producten is mogelijk.

Kevin Murphy Environnement
Kevin Murphy dierproefvrije shampoo dullers kapper apeldoorn

Dierproefvrij

De haarproducten van KEVIN.MURPHY zijn dierproefvrij. 

Er wordt nooit getest op dieren maar enkel op modellen. Sinds 2011 is KEVIN MURPHY een PETA proof onderneming. PETA staat voor People for Ethical Treatment of Animals en is de grootste dierenrechtenorganisatie ter wereld. PETA richt zich op het vaststellen en beschermen van dierenrechten. Ze komen op voor elke vorm van dierenmishandeling. PETA gaat alleen samenwerkingen aan met bedrijven die op een diervriendelijke manier produceren.

100% Gerecyclede verpakking

De flessen van KEVIN MURPHY worden gemaakt van 100% gerecycled oceaan plastic met als doel meer dan 360 ton nieuw plastic te besparen.  Want wist je dat er elke minuut  één vuilniswagen vol plastic in onze oceanen wordt gedumpt, wat heeft geleid tot meer dan 5 biljoen stukjes plastic. Dit kan anders en moet anders.

De gerecyclede flessen van KEVIN MURPHY zullen halverwege 2019 wereldwijd geïntroduceerd worden.

“Deze verandering is voor de toekomst van onze omgeving en voor ons om echt duurzaam te zijn – om onze oceanen schoon te maken voor het welzijn van onze planeet en voor toekomstige generaties.” – Kevin Murphy

kevin murphy color me dullers kappers apeldoorn

KEVIN. MURHY COLOR.ME, PPD- EN AMMONIA VRIJE HAARVERF

In ons kapsalon werken we met de haarverf van KEVIN.MURPHY COLOR ME. Een haarverf die goed is voor jou als klant en goed voor het milieu.

COLOR.ME is een natuurlijke haarverf op basis van natuurlijke ingrediënten en is vrij van  parabenen, PPD, ammonia én dierproefvrij. Waar mogelijk vervangt Kevin Murphy de chemische stofjes voor natuurlijke ingrediënten. De basis van COLOR.ME bestaat uit honing, shea boter, aloë vera en granaatappel. De innovatieve Molecular Couple Guarantee technologie zorgt ervoor dat

  • er minder kans is op kleurvervaging
  • allergische reacties
  • het beschadigen van het haar en hoofdhuid

Zo ben jij happy en zorgen we goed voor het milieu.

Kevin Murphy love

See you @dullers

Dullers kappers
Tel: 055 521 39 63
Roggestraat 150
7311 CE Apeldoorn

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09.00 – 17.30 uur
Woensdag 09.00 – 17.30 uur
Donderdag 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag 09.00 – 13.30 uur
Zondag gesloten
onafhankelijke salon reviews

65 reviews 9,6
schrijf een review

Route
Je vindt Dullers kappers in het centrum van Apeldoorn. Tegenover Dullers is een overdekte Q-park garage.