fbpx

Geschiedenis van Dullers

Dullers is meer dan een kapperszaak, het is een begrip!

Je vindt ons aan de Roggestraat 150 in het centrum van Apeldoorn. Een open pand met een moderne uitstraling waar je je bij binnenkomst direct welkom voelt: een fijne bank en een tafel met tijdschriften, kranten en vakbladen zorgen ervoor dat je je niet hoeft te vervelen als je iets te vroeg voor je afspraak bent. En vergeet onze speciale kinderkniphoek niet waar ook de allerkleinsten zich heerlijk op hun gemak voelen. Terwijl je haren gewassen worden, kun je op één van de beeldschermen naar een film kijken om vervolgens door een ervaren hairstylist geholpen te worden. Natuurlijk wordt iedere behandeling voorafgegaan door persoonlijk advies – of je nu komt voor een knipbeurt of je haar wilt laten verven of permanenten.

Geschiedenis van Dullers

Dullers is meer dan een kapperszaak, het is een begrip!

Je vindt ons aan de Roggestraat 150 in het centrum van Apeldoorn. Een open pand met een moderne uitstraling waar je je bij binnenkomst direct welkom voelt: een fijne bank en een tafel met tijdschriften, kranten en vakbladen zorgen ervoor dat je je niet hoeft te vervelen als je iets te vroeg voor je afspraak bent. En met onze speciale kinder kniphoek waar ook de allerkleinsten zich heerlijk op hun gemak voelen. Terwijl je haren gewassen worden, kun je op een van de beeldschermen naar een film kijken om vervolgens door één van de ervaren hairstylisten geholpen te worden. Natuurlijk wordt iedere behandeling voorafgegaan door persoonlijk advies – of je nu komt voor een knipbeurt of je haar wilt laten verven of permanenten.

C.C.F Duller

C.C.F. Duller

B. Duller (Bob)

C.R.F. Duller (Chris)

Het begin van Dullers kappers

Wist je trouwens dat de kappers van Dullers dat advies al sinds 1909 geven? Toen werd namelijk de eerste Duller kapsalon opgericht. Dullers vierde in 2009 het honderdjarig bestaan. De eerste kapperszaak werd in 1909 opgericht in Amsterdam, maar verhuisde in de oorlog noodgedwongen naar Apeldoorn. Hier vestigde kapsalon Dullers zich aan de Hoofdstraat waar de zaak ruim 50 jaar gevestigd was.

Chris is de 4e generatie Duller

Chris Duller is inmiddels de vierde generatie en na jarenlang ook aan de Hoofdstraat gewerkt te hebben, is hij in 2005 met Dullers naar de Roggestraat verhuisd. Een nieuwe plek met een open en moderne uitstraling waar oude tradities nog in ere gehouden worden: kwaliteit, kennis en vakmanschap voeren bij iedere behandeling nog steeds de boventoon. In een modern jasje en met de nieuwste technieken natuurlijk.

Prijzen Dullers

De Duller kappers hebben al meerdere belangrijke prijzen in de wacht gesleept. Prijzen die aantonen dat kwaliteit en vakmanschap al sinds jaar en dag verbonden zijn met Dullers zoals bijvoorbeeld de Avantgarde Coiffure Award in 1995.

 • 1909

  Eerste Duller kapsalon in Beverwijk

 • 1924

  Overgroot Opa Duller opent een Kapperszaak in IJmuiden

  1924

 • 1942

  Door WO II geëvacueerd naar Apeldoorn

 • 1955

  Heropening Maison Duller aan de Hoofdstaat

  1955

 • 1961

  Bob Duller komt in de zaak werken

 • 1986

  Chris(topher) komt in de zaak werken

  1986

 • 1995

  Chris wint de Avantgarde Coiffure Award

 • 2005

  Dullers naar de Roggestraat 150

  2005

 • 2019

  Dullers nu

  Links: Overgroot opa, opa en papa (Bob) Duller.

See you @dullers

Dullers kappers
Tel: 055 521 39 63
Roggestraat 150
7311 CE Apeldoorn

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09.00 – 17.30 uur
Woensdag 09.00 – 17.30 uur
Donderdag 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag 09.00 – 13.30 uur
Zondag gesloten
onafhankelijke salon reviews

65 reviews 9,6
schrijf een review

Route
Je vindt Dullers kappers in het centrum van Apeldoorn. Tegenover Dullers is een overdekte Q-park garage.