zelf je haar knippen kapper apeldoorn

Zelf je haar knippen…

Zelf je haar knippen, doen of niet doen? Door het Coronavirus kunnen jullie niet naar ons…enne jullie haren stoppen natuurlijk deze periode niet met groeien #guarantainecoupe. Lekkere lange lokken en fijne uitgroei… NOT!

Wat nu? We snappen dat de verleiding groot is om zelf je haar te gaan te knippen, maar misschien kun je dan beter even verder lezen.

 • Kapper zijn is echt een vak. We hebben hier een goede opleiding voor gevolgd en trainen niet voor niets ELKE week ( ja serieus elke week) op nieuwe technieken en kapsels.
 • Je kunt alleen mooi en goed knippen met het beste materiaal. De scharen waar wij mee knippen kosten tussen de € 500,- en €1000,-. Da’s wat anders dan een kappersschaar van bol.com voor €39,95.
 • Je wilt er niet bij lopen met een mislukt kapsel ( volgens mij is dat echt de beste reden om het niet te doen ;-). Knippen is namelijk gewoon echt een vak apart, onderschat dat niet.
 • Elk hoofd én elk haar is anders. Echt. Er is dus niet één techniek voor alle haartypes. Elke haartype vergt een andere techniek van knippen. Ook kijken we naar gezicht, kruinen etc en dit nemen we allemaal mee in onze manier van knippen.
 • We kunnen jouw support straks goed gebruiken en willen heel graag los gaan op  jouw quarantaine coupe.

Zes haartips als je toch jouw haar zelf gaat knippen

Want we snappen echt wel dat je nu best wanhopig bent en je misschien niet meer kunt wachten. Je wilt namelijk niet nog een paar weken rondlopen met een enorm bos modelloos haar.

Dus pak dan die schaar en gebruik deze 6 tips:

 1. Was je haar met een goede shampoo en conditioner zodat je haar goed valt als het droog is
 2. Fohn jouw haar goed droog. Wij knippen op nat haar omdat we bepaalde technieken gebruiken. Op droog haar kun je gelijk zien of je ‘ fout ‘ zit
 3. Laat je haar sowieso door je partner of je huisgenoot knippen
 4. Knip je haar nooit recht af om “happen en randen” te voorkomen maar probeer de pluk die je inneemt in te knippen
 5. Good luck 😉
 6. We herstellen jouw homecut kapsel natuurlijk heel graag over een paar weken, mocht het nodig zijn 😉 en kunnen dan jouw support ook zeker goed gebruiken

Bezorgservice haarverf en haarproducten

Voor jouw uitgroei en jouw favo haarproducten kun je trouwens al terecht. Maak gebruik van onze bezorgservice. Bel of stuur een WhatsApp bericht op 06 4101 5802.

Hope to see you soon @dullers. Stay safe, stay healthy.