dullers knippen met ons hart

We zijn gesloten..

We knippen met ons hart en we maken deze moeilijke keuze ook vanuit onze hart. Onze kapsalon is vanaf morgen gesloten.

Ons hart zegt ons dat we willen knippen, want dat doen we zo graag. Maar we gaan dicht, omdat ons hart ook zegt dat het nu genoeg is geweest.  We willen dat iedereen gezond blijft, dat mensen binnen blijven, dat het virus ophoudt. Dus gaan we dicht. Een moeilijke keuze blijft het maar, we zijn ervan overtuigd dat het de juiste is.

Dit houdt in dat we vanaf 24 maart tot en met 6 april gesloten zijn.

Je kunt in deze twee weken gebruik maken van onze bezorgservice. Deze bezorgservice geldt voor haarverf en haarproducten. De bezorgservice voor haarverf geldt alleen tijdens deze twee weken, daarna willen we jullie weer heel graag in de kapsalon verwelkomen.

Kleurset om één keer je haar te kleuren inclusief een gratis mini KEVIN.MURPHY shampoo naar keuze kost € 35,00. Een kleurset bevat jouw op maat gemaakte verf, een bakje en een kwast. LET OP: de haarverf moet binnen een uur gebruikt worden dus maak van de ophaaldag een verfavondje.

Hoe werkt het? Heel simpel.

1. Stuur je bestelling naar 06 4104 5802

2. Wij sturen een tikkie

3. Wij bezorgen (op donderdag kun je jouw bestelling ook halen tussen 17.00 uur en 17.30 uur).

4. Jij bent blij 😉

Tip: volg onze Social Media kanalen om op de hoogte te blijven. Zet ons 06 nummer in je contacten, zo ontvang je onze updates via WhatsApp ook.

Dank, dank, dank.

Ik wil jouw als klant bedanken, voor je steun, je bezoek, de lieve berichten en je aankopen van afgelopen week. Allemaal om ons te helpen. Ik wil ook mijn topteam bedanken vanuit mijn tenen. Door jullie konden we nog een week, knippen met ons hart!

Ik hoop je natuurlijk weer zo snel mogelijk te mogen verwelkomen in onze kapsalon. Maar ik hoop bovenal dat jij, en iedereen die je lief hebt, gezond blijven.

Hope to see you soon in good health @dullers. Stay safe.

Chris