Gesloten dullers kappers

Lieve klanten van dullers, 
 
Ten eerste wil ik jullie bedanken voor jullie steun aan ons dit jaar en voor het vertrouwen in dullers. Jullie positieve energie en glimlach was en is een enorme steun.  

Maandag heb ik op het laatste moment besloten om open te gaan, de telefoon stond gelijk roodgloeiend. We hebben gedaan wat we konden om jullie van mooi haar te voorzien.  Dat is gedeeltelijk gelukt want we moesten veel mensen teleurstellen. Maar we zijn blij met wat wel gelukt is. 
 
En toen moesten we dicht.. Moeilijk. We hadden nog zoveel mensen blij willen maken met mooi haar, maar hebben ook begrip voor de maatregelen. Natuurlijk zullen we jullie helpen op afstand, app gerust jullie vragen, met een mooie kerstlook en hebben we de hele maand december nog de vier halen, drie betalen actie. De producten en tools bezorgen we bij jou thuis. Hierover lees je onder aan de mail meer.
 
Voor zowel ons als voor jullie is het van belang om boven alles gezond en gelukkig te blijven, te genieten van de feestdagen en je te omringen met dierbaren. Ik ga jullie missen deze dagen en ik hoop jullie daarna snel weer te mogen verwelkomen.
 
Dullers gaat zich zo goed mogelijk voorbereiden op de heropening, zodat jullie je weer comfortabel en veilig zullen voelen in onze salon in het nieuwe jaar. 
 
Een warme kerstgroet alvast, 
Chris Duller

Wat bezorgen wij?

Alle haarproducten en een kleurset om één keer je haar te kleuren inclusief een gratis mini haarproduct naar keuze kost € 35,00. Een kleurset bevat jouw op maat gemaakte verf, een bakje, een kwastje, plastic handschoenen en een plastic kapkleed.

Hoe werkt het? Heel simpel.

1. Stuur je bestelling naar 06 4104 5802

2. Wij sturen een tikkie

3. Wij bezorgen

4. Jij bent blij, wij ook 😉