Kapsalon Dullers, de Kapper van Apeldoorn

Dullers kapper Apeldoorn is een moderne kapper in het centrum van Apeldoorn. Ons specialisme is het knippen en kleuren van dames- en heren kapsels. Tevens hebben wij een speciale afdeling voor de kinderkapsels. Wij zien het kapper vak uit meer bestaan dan zomaar een stukje afknippen. Wij letten hierbij op het geheel van de gezichtsvorm, de valling en de inplanting van uw haar om tot een mooi eindresultaat te komen.

Dullers kapper Apeldoorn vindt de kwaliteit van uw haar ook van belang. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend de beste producten voor uw haar van de onder andere: Kevin Murphy, Moroccanoil, Sebastian, Sassoon en American Crew.

Het hele Dullers kapper team wordt elk seizoen bijgeschoold naar de laatste knip en kleur technieken. Dit versterken wij door continu intern te trainen om zo de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Niet alleen is Chris Duller en zijn team van kappers uit Apeldoorn te vinden bij cursussen en shows in Amsterdam, Parijs, Los angeles en Londen. Ook bezit Chris Duller een Avant garde Coiffure Award.

Neem gerust eens een kijkje bij Dullers kapper Apeldoorn, voor gratis advies of het maken van een afspraak. Knippen zonder afspraak kan ook, de kans is dan groot dat je wel even moet wachten. Maak daarom online een afspraak, dan ben je altijd sneller aan de beurt.

We zien je graag terug in onze kapsalon.

Afspraak maken