Kapper Dullers uit Apeldoorn

Dullers kapper Apeldoorn is een vakkundige kapper midden in het centrum van Apeldoorn. Naar ons idee bestaat het kappersvak niet uit zomaar een stukje haar afknippen. Wij letten op de valling en inplanting van uw haar, maar nog belangrijker, uw gezichtsvorm om tot een goed eindresultaat te komen.

Naast een mooi eindresultaat vinden wij de kwaliteit van uw haar net zo belangrijk. Dullers kapper Apeldoorn gebruikt hiervoor alleen de beste producten waar wij achter staan. Voor uw haar gebruiken wij de volgende merken: Kevin Murphy, Moroccanoil, Sebastian, Sassoon en American Crew.

Elke kapper bij Dullers wordt ieder seizoen bijgeschoold zodat wij de nieuwste knip en kleur technieken kunnen aanbieden. Uiteraard trainen wij continu intern om zo de beste kwaliteit te kunnen blijven leveren die u van ons gewend bent. Niet alleen is Chris Duller en zijn kappers team uit Apeldoorn te vinden bij cursussen en verschillende shows in Londen, Parijs, Amsterdam, Los angeles en Londen. Hij is ook in het bezit van een Avant garde Coiffure Award.

Kom gerust eens langs bij Dullers kapper Apeldoorn, voor een afspraak of gratis advies. Wij knippen ook zonder afspraak, de kans bestaat dan wel dat je even moet wachten. Om dit te voorkomen maak je snel en simpel een online afspraak, op deze manier ben je altijd sneller aan de beurt.

Afspraak maken