Olaplex bij dullers

Olaplex dé oplossing voor beschadigd haar

 Nieuw nieuw nieuw....

Great news...er is Olaplex shampoo (No.4) en conditioner (No.5)!

Eindelijk is er ook Olaplex voor thuis. Olaplex No.1 en No.2 worden alleen gebruikt in onze salon en zijn niet voor consumenten gebruik. Olaplex No.3 was al te gek, die kon je thuis gebruiken tussen de bezoekjes aan de salon door... en nu dan een shampoo en conditioner erbij. Zo heb je dé haarproducten in huis voor gezond, mooi en glanzend haar. 

Voordelen Olaplex shampoo en conditioner:

  • glutenvrij, sulfaatvrij, niet toxisch, parabenenvrij, noten vrij
  • langer kleurbehoud
  • hersteld het haar van binnenuit
  • haar wordt sterker, gezonder en glanst meer

 

Olaplex, nu bij dullerskappers

 

Wat is Olaplex zullen veel van jullie denken. Olaplex is dé oplossing voor beschadigd haar! In één behandeling maakt Olaplex je haar gezond, sterk, verkrachtig en glanzend. Dat wil jij toch ook? 

Bij dullerskappers werken we sinds kort met Olaplex en de resulaten zijn geweldig. Olaplex kan gebruikt worden als:

Olaplex herstelbehandeling

Wanneer jouw haar echt beschadigd is en je eigenlijk niet opnieuw jouw haar zou moeten kleuren kies je voor de herstelbehandeling. Jouw haar wordt dan voorafgaande aan de kleurbehandeling hersteld.  Of je kiest deze treatment als 'losse' behandeling om je haar te herstellen.En het werkt, echt!

Olaplex kleur en/of blonderbehandeling

Om tijdens het kleuren van jouw haar te voorkomen dat je haar beschadigd wordt Olaplex toegevoegd. Je kunt dus meteen gerust hart jouw haar kleuren zonder dat je haar schade oploopt, droog wordt of afbreekt. MAGIC!! Jouw haar glanst, is gezond en sterk. Heerlijk haar.

Olaplex mini treatment

Speciaal voor jouw, als jouw haar alleen maar geknipt hoeft te worden. Na het wassen van je haar verdelen we Olaplex in jouw haar. Tijdens het knippen doet de Olaplex zijn werk, het herstelt en maakt jouw haar gezond.  Na het knippen wassen we het weer uit. Et voila.. mooi, gezond en glanzend haar in no time.

Wil je meer weten over Olaplex? Kom gerust langs in onze kapsalon, bel ons op 055 521 39 63, stuur een whatsapp 06-4104 5802, of kom gewoon even langs!  Oh ja, of maak een afspraak .

 

See you @dullers.

 

 

 

 

 

 

 

 





Afspraak maken